Prijzen PCR-testen met Reiscertificaat
☝Tijdelijk 15% korting: Koop Vandaag je pcr-test!☝

Coronatest in Haren voor duidelijkheid

Wanneer jij het gevoel hebt dat je niet helemaal lekker bent, denk bijvoorbeeld aan koorts, verkoudheid of benauwdheid, dan is het van belang om een coronatest in Haren of de omgeving daarvan te doen. In Haren zelf zijn er helaas geen locaties waar jij je kunt testen, wel zijn er in de buurt meerdere coronatest straten waar je terecht kunt. Mensen die in Haren wonen kunnen zich bijvoorbeeld laten testen in de teststraat Groningen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat wanneer jij klachten hebt jij je niet kunt laten testen.

De verschillende testlocaties

Er zijn verschillende locaties waar jij terecht kunt als je in de buurt van Haren woont of in Haren zelf. Voor een commerciële teststraat is het aan te raden om naar Eelderwolde te gaan. Dit is vanaf Haren een klein kwartier rijden. Het adres van deze teststraat is Borchsingel 53. Je kunt je natuurlijk ook laten testen bij de GGD. Voor het dichtstbijzijnde testlocatie van de GGD kun je naar Groningen. In Groningen liggen twee teststraten van de GGD. De locatie die het dichtste bij ligt bij Haren is Expositielaan 9. Deze teststraat is met de auto te bezoeken.

Is een sneltest betrouwbaar?

De sneltest in de buurt van Haren is een test waarvan je de uitslag binnen 30 minuten krijgt. Ideaal als jij snel je uitslag nodig hebt. Wat veel mensen zich afvragen is of dat deze sneltest dan wel betrouwbaar is. Gelukkig is de sneltest dat zeker. Ondanks dat je zo snel uitslag krijgt is deze even valide als de PCR test die je bijvoorbeeld bij een GGD locatie kunt laten afnemen. Doordat de sneltest even betrouwbaar is, is het voor veel mensen interessant om op die manier getest te worden. Zo hoef je niet lang te wachten op je corona testuitslag in Haren en kun je dus snel weer door met die dingen waar je mee bezig was. Waar je wel goed op moet letten is dat een sneltest geld kost. Dat komt omdat je deze soort test alleen bij een commerciële teststraat kunt laten afnemen. De kosten voor een sneltest zijn ongeveer €65,- euro. Het is aan jouw of jij dit het geld waard vindt of niet. 

Coronatest omgeving Haren

Waarom een corona test doen?

Het is dus zeker belangrijk om je te laten testen, maar waarom is dit zo belangrijk? Door je op tijd te laten testen bij klachten, kun jij voorkomen dat je andere besmet met het virus als jij deze met je meedraagt. Wanneer jij je laat testen weet je ook zeker dat je het virus niet met je meedraagt. Stel je wilt iemand uit de risicogroep bezoeken is het wel prettig om te weten dat jij het coronavirus niet hebt. Je wilt immers niet iemand besmetten en al helemaal niet iemand die binnen de risicogroep valt. Als je in Haren woont en er snel achter wilt komen of je corona hebt of niet, kun je een coronatest Hoogezand doen om te zien of je besmet bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top