Prijzen PCR-testen met Reiscertificaat
☝Tijdelijk 15% korting: Koop Vandaag je pcr-test!☝
Een coronatest in Hoogezand

Klachten? Doe een coronatest in Hoogezand

Voel je je niet helemaal fit? Dan is het van belang dat je jezelf laat testen in Hoogezand. Natuurlijk is het voor mensen met een andere woonplaats ook mogelijk om zich ergens anders te laten testen. Zij kunnen bijvoorbeeld naar de testlocatie Bedum gaan. Het is belangrijk om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dit kan alleen als mensen zich laten testen wanneer zij zich niet helemaal fit voelen. Op die manier weet je immers zeker of je besmet bent of niet en of je anderen eventueel aan kunt steken. Als dit het geval is, is het van belang dat je in quarantaine gaat.

Testlocaties

Woon je in Hoogezand of in de buurt daarvan? Dan zijn er meerdere plekken waar jij terecht kunt. De dichtstbijzijnde teststraat van de GGD ligt in Veendam. Het adres van deze testlocatie is, Schippersstraat 33. Voor een coronatest bij een commerciële teststraat kun je in Hoogezand zelf terecht. Via meerdere bedrijven kun je een afspraak maken om je te laten testen.

Een coronatest doen

Er zijn verschillende redenen om je te laten testen. Of dit nou is om op reis te kunnen of naar een familielid te kunnen die binnen de risicogroep valt maakt eigenlijk niet uit. In beide gevallen is het van belang om een coronatest/corona sneltest Waar je deze test afneemt is compleet afhankelijk van wat je zelf wilt. Er zitten zowel aan teststraten van de GGD voordelen verbonden als aan een commerciële teststraat. Het is dus echt wat je zelf fijn vindt en zelf wilt. Om een voorbeeld te geven van een voordeel van de GGD is dat deze testen gratis zijn. Als je klachten hebt kun je dus zonder kosten je laten testen. Dit is bij een commerciële teststraat niet het geval.Echter, een commerciële teststraat heeft zeker ook zo zijn voordelen. Zo krijg je sneller de uitslag en kun je je laten testen om bijvoorbeeld naar het buitenland te kunnen. Je kunt bij een commerciële teststraat een PCR-test doen met een reisverklaring inbegrepen. Dit is bij de GGD niet mogelijk. Wil je dus op zakenreis of wil je op vakantie dan is het in veel gevallen verplicht om je te laten testen bij een commerciële teststraat.

Een coronatest in Hoogezand

Wat zijn de kosten van een test bij een commerciële teststraat?

Het is afhankelijk van wat voor test je wilt hoe duur deze is. Zoals eerder benoemd een test bij de GGD is gratis daarom worden alleen de testen benoemd die je kunt doen bij een commerciële teststraat.

  • PCR-test kost ongeveer €140,- euro. Hier zit dan wel een reis certificaat bij. Deze uitslag krijg je zo snel mogelijk en duurt maximaal 24 uur. 
  • Een corona sneltest kost ongeveer €65,- euro. Je krijgt dan binnen 30 minuten je testresultaten te horen.
  • Antigeentesten kosten rond de €45,- euro. De uitslag hiervan krijg je net zoals de sneltest binnen 30 minuten.

Zit er een verschil in teststraten?

Een veelgestelde vraag is of er een verschil zit in teststraten. Dat zit er, zo heb je teststraten die je met de auto of fiets kan betreden en heb je teststraten waar je met de voet naar toe moet. Als dit het geval is kun je je auto vaak voor het gebouw parkeren. Je loopt dan naar binnen om je te kunnen laten testen. Het protocol daarna is in beide gevallen hetzelfde. Ga naar huis en in zelf quarantaine en blijf dit totdat je je uitslag hebt. Aan de hand van de uitslag kun je of uit isolatie of blijf je er nog in. Wanneer je positief getest bent en je dus in quarantaine moet blijven, is het van belang om dit minimaal zeven dagen te doen. Als je er zeven dagen op hebt zitten en je voelt je beter, dan moet je eerst 24 uur klachtenvrij zijn voordat jij weer naar buiten mag. Je kunt er dan ook voor kiezen om een coronatest te doen om te achterhalen of je nog besmet bent. Dit kan op dezelfde locatie, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een coronatest Assen te doen als daar eerder plek is.

Prijzen PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Nu hoge kortingen: Koop Vandaag je pcr-test!☝

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top