Prijzen PCR-testen met Reiscertificaat
☝Tijdelijk 15% korting: Koop Vandaag je pcr-test!☝
testen op corona in Eelderwolde

Kan je getest worden op corona in Eelderwolde?

Woon je in de buurt van Eelderwolde en wil jij je laten testen op covid-19? Dat is erg begrijpelijk je wilt immers anderen niet besmetten als jij het virus bij je draagt. In de buurt van Eelderwolde zijn er meerdere locaties waar jij terecht kunt. Zo heb je een commerciële teststraat in Eelderwolde zitten. Voor een test van de GGD kun je het beste naar Groningen. Als je liever naar een commerciële teststraat gaat, is het naast de teststraat in Eelderwolde ook mogelijk om naar de commerciële testlocatie in Groningen te gaan.

Wat voor testen kan je in Eelderwolde doen?

Je kunt dus bij een commerciële teststraat terecht in Eelderwolde zelf. Maar wat voor testen kan ik hier precies doen en wat is het verschil? Via meetcorona.nl kun je in Eelderwolde terecht voor een PCR-test en een sneltest. Het adres van deze teststraat is Borchsingel 53. Deze testen kosten geld, een PCR-test kost gemiddeld €140,- euro en een sneltest in Eelderwolde €65,- euro. Als je geen klachten hebt kun je bij deze teststraat ook terecht. Dat kan erg fijn zijn als jij op zakenreis moet of op vakantie wilt. Bij de GGD is het namelijk niet mogelijk om een coronatest te doen en het resultaat om te laten zetten in een geldig reisdocument. Deze is te verkrijgen door een PCR-test te doen bij een commerciële teststraat. Hier zit een reis certificaat bij waardoor jij kunt aantonen dat jij recent getest bent en geen corona hebt.

testen op corona in Eelderwolde

Welke klachten vallen onder corona klachten?

Er zijn tegenwoordig veel symptomen die onder corona klachten vallen. Bij de volgende klachten is het volgens het advies van het RIVM belangrijk om een coronatest te doen:

 • Reuk of smaakverlies
 • Last van kortademigheid of benauwdheid
 • Verkoudheidsklachten
 • Keelpijn
 • Hoesten
 • Koorts of verhoging
 • Last van buikklachten

Heb je last van een van deze dingen? Dan is het verstandig om een coronatest te doen. In Eelderwolde kan dit dus bij een commerciële teststraat. Heb je last van de hierboven genoemde symptomen? Dan kun je je ook gratis laten testen bij de GGD, hiervoor zul je wel naar Groningen moeten. De GGD heeft twee locaties in Groningen waar jij terecht kunt. Dit zijn: 

 • Expositielaan 9
 • Europaweg 8

Hoe kan je je inschrijven voor een corona test?

Er zijn meerdere mogelijkheden om je in te schrijven voor een coronatest. De opties zijn:

Prijzen PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Nu hoge kortingen: Koop Vandaag je pcr-test!☝
 • Telefonisch een afspraak maken.
 • Online een afspraak maken via de website van de teststraat waar jij je wilt laten testen.

Wil jij telefonisch een afspraak maken? Dan is het van belang dat jij je BSN nummer bij de hand houdt. Aan de hand hiervan kan de telefoniste voor jou een afspraak maken. Omdat je BSN persoonsgebonden is, weet je zeker dat niemand anders met jouw naam kan testen. Als jij online je afspraak wilt inplannen is het van belang dat je dit doet met je DigiD. Online kun je dan zelf de datum invullen wanneer jij je wilt laten testen en waar. (Wanneer je belt doet de telefoniste dit voor jou). Is dit gelukt krijg jij in beide gevallen een bevestigingsmail. Met deze mail en een geldig ID kan jij je laten testen. Heb je deze niet mee of kun jij je afspraak niet aantonen? Dan kan je je ook niet laten testen. Het is dus heel makkelijk om een afspraak te maken voor een coronatest. Dit werkt bij iedere teststraat hetzelfde. Als je je bijvoorbeeld bij de testlocatie Siddeburen wilt laten testen, zal het maken van een afspraak op dezelfde manier gaan als het maken van een afspraak voor de teststraat in Eelderwolde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top